TARE

Historiaa

Tampereen restonomiopiskelijat ry eli TARE ry on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan alaisuudessa toimiva rekisteröity yhdistys. TARE on perustettu kerhona syyskuussa 2011. Toiminnan kasvaessa perustettiin toukokuussa 2014 rekisteröity yhdistys, jolle kerhon toiminta siirtyi. 

Mikä on TARE?

Tampereen restonomiopiskelijat ry eli TARE ry on Tampereen restonomiopiskelijoiden oma ainejärjestö. TARE ry toimii restonomiopiskelijoiden edunvalvojana ja tapahtumatuottajana niin koulussa, kuin vapaa-ajallakin. TARE tekee opiskeluajasta monipuolisempaa ja tuo restonomeja yhteen mm. yhteneväisten haalareiden ja tapahtumien avulla. TARE valvoo opiskelijoiden etua ja tuo restonomiopiskelijoiden ääntä kuuluviin. TARE Tuo opiskeluelämään lisämaustetta ja menoa. Olemme jäseniä varten. TARE on luomassa monipuolisia tapahtumia. TARE on mukana kehittämässä restonomibrändiä.

Mikä on restonomi?

Restonomi on korkeakoulutettu matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan asiantuntija. Restonomi Koulutuksella valmistut palvelu- ja kokemusalan esihenkilö- sekä asiantuntijatehtäviin. Voit siis toimia tämän kattokäsitteen alla missä tahansa tehtävissä! 

Restonomin ammattitaito on merkittävää tulevaisuuden palvelukulttuurin kannalta. Restonomitutkinto valmistelee sinut toimimaan tämän alan yritysten johtotehtävissä. Restonomitutkinnon avulla on helppo työllistyä sekä toimia yrittäjänä.

Restonomitutkinnon avulla osaat toimia Hospitality-alan esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä, ymmärrät palvelukulttuurin merkityksen sekä kokemusten luomisen asiakkaille, ja osaat liiketoiminnallisesti johtaa yrityksiä. 

Restonomikoulutus tarjoaa laajasti erilaisia työmahdollisuuksia matkailu- ja ravintola-alalla. Tärkeää on huomata, että koulutus valmistaa sinut yritysten esihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin. Työtehtävät voivat esimerkiksi liittyä yritysten välitason johtotehtäviin, markkinointiin, sisällön tuottamiseen, palveluprosessien ja -kokemusten suunnitteluun ja toteuttamiseen, sekä henkilöstöjohtamiseen. Koulutus sisältää myös opintoja yrittäjyyttä varten.