Uudet opiskelijat

Uudet opiskelijat

Hei uusi restonomiopiskelija! 

Suuret onnittelut opiskelupaikasta TAMKin restonomikoulutuksessa ja terveiset TARE ry:stä, eli Tampereen restonomiopiskelijoiden ikiomalta ainejärjestöltäsi! Me pidetään sun puolia seuraavat kolme ja puoli vuotta.

Ainejärjestötoiminta tarkoittaa, että valvomme jokaisen jäsenemme etua, liittyen koulutukseen ja opiskelutoimintaan. Pyrimme kehittämään koulutustamme yhteistyössä opettajien kanssa ja viemme opiskelijoiden sanomaa eteenpäin. 

Jotta jäsenemme, eli juuri sinä, viettäisit parhainta mahdollista aikaasi opiskelijana, järjestämme erilaisia vapaa-ajan tapahtumia. Näistä mainittakoon muun muassa: janoisille ja seikkailun haluisille rastikierrosseikkailu Pi**uralli, nälkäisille ja uteliaille ravintolakierros Snäkkiappro ja lätkämestareille Hakamettän Haalarilöylyt.

Opiskelujen alettua löydät meidät joka tiistai päivystämässä Kotikololta A-siivestä, kello 11–12:30. Siellä keitämme teille kahvit valmiiksi ja kuuntelemme kuulumisianne. Saa myös, milloin tahansa nykäistä hihasta koulun käytävillä tai ravintoloiden jonoissa. Tulemme heti ensimmäisellä, orientoivalla viikolla tutustumaan teihin.

Mikäli tunnet nyt jo paloa kysyä mitä vaan opiskelijaelämästä, liittyi se sitten kursseihin, tarvittaviin välineisiin, asunnon etsintään Tampereelta, bussiyhteyksiin tai parhaimpiin bilemestoihin, älä epäile ottaa yhteyttä! Sähköpostia voi laittaa hallituksellemme osoitteeseen tare@tamko.fi tai lähetä viestiä Instagramin puolella! Käy myös kurkkaamassa TARE ry:n Facebook-sivut ja seuraa Instagramissa tare ry -tiliä.

Jäseneksemme pääset liittymään syksyllä, tulemme kyllä kertomaan miten. Rentouttavaa kesää ja elokuussa nähdään!

Innokkain terveisin, 

TARE ry:n hallitus

Jäsenedut

TARE:n jäsenetuna saat muun muassa alennusta opiskelijahaalareista, TARE:n omista tapahtumista sekä muiden suomen restonomi ainejärjestöjen tapahtumista. 

Hyödyllisiä linkkejä

Alapuolelle olemme koonneet hyödyllisiä linkkejä sinua varten:

Mitä pitää muistaa:
Muista maksaa YTHS maksu. Muista ilmoittautua läsnä olevaksi kouluun!

Muistilista:

  • Läppäri
  • Koulutarvikkeet, kuten kynä, penaali ja vihko!